Дипломдық жұмыстар жоспарлары - 8 Ноября 2009 - Қазақша дипломдық жұмыстар сайты!
Суббота, 10.12.2016
Қазақша дипломдық жұмыстар сайты!
Меню
Пәндер
Әдебиет [2]
Банк ісі [7]
Басқа тақырыптағы дипломдар [8]
Биология [2]
Бухгалтерлік іс [3]
Дін [3]
Ет, сүт, шарап өнімдері [2]
Жер кадастрі [2]
Журналистика [2]
Информатика, техника [6]
Кеден [2]
Қаржы [4]
Құқық [6]
Маркетинг [3]
Математика [2]
Медицина [2]
Мемлекеттік басқару [1]
Менеджмент [3]
Мұнай-газ [11]
Мұрағат ісі [2]
Өнертану [2]
Педагогика [4]
Полиграфия [2]
Психология [4]
Салық [6]
Саясаттану [4]
Сертификаттау, стандарттау [2]
Социология [2]
Статистика [2]
Тарих [3]
Тау-кен ісі [4]
Технология [2]
Туризм [3]
Тілтану [3]
Физика [2]
Философия [2]
Химия [3]
Іс жүргізу [2]
Экология [3]
Экономика [7]
Главная » 2009 » Ноябрь » 8 » Дипломдық жұмыстар жоспарлары
16:08
Дипломдық жұмыстар жоспарлары
Скачать

 

Жоспар - www.topreferat.com:

 

 1.1     1.1тізі

 

Кіріспе 2 

1. Әдебиетке шолу. 4 

2. "Бахус”  акционерлік қоғамының сипаттамасы 10 

3. Нормативтік сілтемелер 12 

4. Терминдермен анықтамалар. 14 

5. Жүзім өңдеудің жалпы технологиясы және шарап материалдарын алу. 15 

5.1 Жүзімдік шараптарының жеке тобтарын өндіру ерекшеліктері 18 

5.2 Тағамдық құндылығы 20 

6. Сәйкестендіру және сараптау. 21 

6.1 Қабылдау тәртібі, үлгілер алу және сынау әдістері. 21 

6.2 Органолептикалық бағалау және талдау . 23 

6.3 Физика–химиялық көрсеткіштері 27 

7. Таңбалау және сақтау 29 

8. Шарап өнімдерін сертификаттау тәртібі 31 

9. Қорытынды 36 

10. Еңбек қорғау 38 

Қолданылған әдебиеттер. 39 

 

 

 

Жоспар - www.topreferat.com

            Кіріспе

Әдебиттерге шолу        6-19

 Бие сүтінің химиялық құрамы      6-14

 Қымыздың химиялық құрамы      15-17

 Бие сүтінің және қымыздың емдік қасиеті    20-36

Зерттеу материалдары мен әдістері 

Зерттеу материалдары        20

Зерттеу әдістері         21

Бие сүті және қымыздың физико – химиялық көрсеткіштерін анықтау әдістері         22-23

майлылығы

белок

көмірсу

қышқылдығы

тығыздығы

Бие сүтінің ферменттік өнімнен сүт қышқылы бактерияларын бөліп алу           24-32

2.2.3    Антогонистік қасиеттерін зерттеу әдістері     33-36

3 Өзіндік зерттеу жұмыстарының нәтижелері және

оны талқылау         37-41

Бие сүті және қымыздың физико – химиялық көрсеткіштері   37

Бие сүтінің ферменттік өнімінен  бөлініп алынған сүт қышқылы бактерияларын айқындау        38-40

Антагонистік қасиетерін зерттеу       41

Қорытынды          42-43

Қолданылған әдебиеттер        44-47

Резюме            48-49

 

 

 

ЖОСПАР - WWW.TOPREFERAT.COM

КІРІСПЕ 3 

1. Автолиздің ерте мерзімдегі жылқы және қой еті өнімдерінің технологиясын дайындау. 6 

1.1 Қазақстан Республикасында ет өндіруді дамытудың жағдайы мен келешегі. 6 

1.2 Автолитикалық процесс жүруiне байланысты жылқы және қой еттерiнiң сапасын зерттеу 29 

1.3 Қой етiн бөлшектеу схемасы мен жекелеген қалдықтарының шығымын анықтап талдау 31 

1.4 Автолиз барысында  қой етiнiң физика-химиялық және биохимиялық көрсеткiштерiн зерттеу 37 

Экологиялық бөлiм 45 

1.5 Еттің химиялық құрамы, биологиялық құндылығы мен экологиялық қауiпсiздiгiн анықтау 45 

1.6 Ұсақ қара малдың сорпалық өнiмдерiнiң сапалық көрсеткiштерi мен химиялық құрамы 53 

2. ӨСIМДIК ҚОСЫМШАЛАРЫМЕН БАЙЫТЫЛҒАН ҰЛТТЫҚ СҮТ ТАҒАМДАРЫНЫҢ ЕМДIК-САУЫҚТЫРУ ЭКСПОРТТА БАҒЫТТАЛҒАН ТЕХНОЛОГИЯЛАРЫН ДАЙЫНДАУ 59 

2.1 Сүт шикiзаттың физика-химиялық қасиетiн зерттеу 62 

2.2 Шикiзаттағы өсiмдiк қасиетiн зерттеу 73 

Қорытынды 76 

Ет өнімдеріне қосылатын қоспаларды дайындау. 77 

3.1 Жартылай дайын ет өнiмдеріне арналған тұздық 82 

3.2 Азықтық эмульсиялар мен кейбiр ғылыми талдау қорытындылары және тәжiрибелiк нақтылықтар 85 

3.3 Жылқы етiнiң туралған жартылай дайын өнiмдерiнiң биологиялық белсендi заттар (ББЗ) пайдаланудағы емдiк қасиеттерi 88 

3.4 Белокты-сахаридты кешенiн пайдалану арқылы жылқы етiнен қайнатылған шұжық технологиясын дайындау 90 

3.5 Биотехникалық әдiстердi пайдаланып қой етiнен ысталған-қыздырылған өнiмдер технологиясын дайындау 92 

3.6   Радиациялық  кернеу  зоналарында  қауіпсіз  ет  өнімдерін  өңдіру. 98 

ҚОРЫТЫНДЫ 101 

Қолданылған әдебиеттер тізімі 103 

 

 

 

еттен жасалынған тағамдар

 

1. Әдебиеттік шолу 1 

1.1 Дәстүрлі еттен ұлттық тағамдарға шолу 1 

1.2 Жеке өнім түрін өндірудегі ерекшеліктері 2 

1.3 Бөлшек түріндегі еттен жасалған қазының адгезионды қасиеті 17 

1.4 Пішіндеу процесінің қазы қасиетіне әсері 17 

1.5 Түйе етінің жалпы сипаттамасы 28 

1.6 Әр-түрлі гендегі түйелердің ет өнімділігі 40 

1.7 Ұлттық тағамдардың дайындалу технологиясы 42 

Түйе етінен жасалатын тағамдардың рецептісі 43 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Жоспар - www.topreferat.com

 

Кіріспе

І тарау.  Әдебиеттерге  шолу........................................................................7

ІІ тарау. Топырақ – климат жағдайы...........................................................14

ІІІ тарау. Тәжірибелік – зерттеу  бөлімі......................................................15

Зерттеу міндеті, бағдарламасы мен әдістемесі.......................24

Зерттеу нәтижелері....................................................................24

Зерттеу нәтижелерін экономикалық негіздеу.........................45

        Қорытынды....................................................................................................56

Өндіріске  ұсыныс.........................................................................................57

Қолданылған әдебиет ...................................................................................58

Қосымшалар...................................................................................................60

Жоспар - www.topreferat.com

 

1 Кіріспе 6-7

2 Әдебиетке шолу

 2.1 Жылқы өнімдері – сапалы тағам 8-9

2.2 Жылқы етінің биологиялық маңызы 10-14

2.3 Жылқыдан алынатын тағамдық өнімдер  15-17

2.4 Жылқыда кездесетін адамға қауіпті аурулар 18-20

2.5 Ветеринариялық санитариялық сараптаудың адам денсаулығын сақтаудағы ролі.

 

 3 Өзіндік зерттеулер

 3.1 Зерттеу материалы мен әдістемесі.

   Жылқы ұшасы мен ағзаларын всс әдістері. 22-23

3.2 Шаруашылыққа сипаттама (Қармақшы ауданына жалпы сипаттама және ондағы жылқы шаруашылығының дамуы). 24-25

3.3 Үй жағдайында жылқы сою және қазы айналдыру 25-27

3.4 Өзіндік зерттеулердің нәтижелерін талдау. 27

3.4.1 Етті сезімдік зерттеу. 27-28

3.4.2 Жаңа сойылған етке микроскопиялық талдау жүргізу. 28

3.4.3 Қазыны физикалық- химиялық әдіспен зерттеу. 28-34

3.5 Зерттеу нәтижелерін талдау 35-36

4 Түйін

 37

5 Практикалық ұсыныстар

 37

6 Еңбекті қорғау

 38-40

7 Пайдаланылған әдебиеттер.

 41

 

 

 

 

 

 

 

Жоспар - www.topreferat.com

Кіріспе

ІІ Тақырып бойынша ақпараттық шолу                                                 

ІІІ Негізгі бөлім

3.1 Дипломдық жұмыстың әдістемесі

3.2 ЖШС «Алтын диірмен» корпорациясының сипаттамасы     

3.3 Жұмыс нәтижесі

 

3.4 Шикізат сипаттамасы (ұн)

3.5  Шикізатқа қойылатын техникалық талаптар

3.5.1 Органолептикалық көрсеткіштері.

3.5.2 Физикалық-химиялық көрсеткіштер.   

3.5.3 Қауіпсіздік көрсеткіштері.

3.6 Ұн сапасын сынау әдістері

3.7  Нан сипаттамасы

3.8 Нан өндіру технологиясы.

3.9 Нан сапасына қойылатын жалпы талаптар

3.10 Нан сапасын сараптау

3.10.1 Органолептикалық көрсеткіштерін анықтау әдістері.

3.10.2 Физика-химиялық көрсеткіштерін анықтау әдістері.

3.11 Нан және нан өнімдерінің саласы

3.12 Нан және нан өнімдерінің тағамдық құндылығы

3.13 Нан өнімдерінің классификациясы және ассортименттері

3.14 Нан өнімдерін сертификаттау тәртібі.

ІV Экономикалық тиімділігі

VЕңбек қорғау

VІ Қорытынды

VІІ Қолданылған әдебиеттер тізімі

Ұсыныстар мен қосымшалар

ЖОСПАР - WWW.TOPREFERAT.COM

Кіріспе 1 

Ірі қарамалының арнайы сүтті тұқымдарының сипаттамасы 5 

Қара-ала ірі қарасының тұқымы 6 

Голитен ірі қарасының тұқымы 6 

Әулие – ата асыл тұқымды ірі қарасы 6 

Эстонияның қара-ала ірі қарасы 7 

«Адал» аграрлық компаниясына қысқаша ақпараттық мәліметтер 7 

Ірі қара малды азықтандыру 10 

Жұмыстың әдістемелігі 11 

Жұмыста пайдаланатын нормасын сілтемі 12 

Зерттеу әдістері. 15 

Табиғатты қорғау. 36 

Жерді қорғау. 36 

Суды қорғау. 37 

Қорытынды. 38 

Қолданылған әдебиеттер: 39 

 

 

 

 

 

 

 

ЖОСПАР - WWW.TOPREFERAT.COM

1.4. Сүттің физикалық-химиялық жэне органолептикалық касиеттері 1 

1.5. Сүттің химиялық қасиеттері 1 

1.6. Дүние жүзіндегі сүт өндірісінің қалпы 2 

Қазақстан Республикасында сүт өнімдері өндірісінің даму тарихы 4 

2. АРНАЙЫ БӨЛІМ 7 

2.1. Нормативтік есіптемелер 7 

2.2. Зерттеуді метрологиялық қамтамансыздандыру 8 

2.3. Зерттеу методикасы және бағдарламасы 10 

2.4.  Ж.Ш.С. "АФА” шаруашылығында өндіріс  қызметінің қысқаша ақпараты 11 

ЖШС «АФАң  сүт және сүт өнімдерін сертификаттау 16 

ЕҢБЕКТ ҚОРҒАУ 20 

5. Технологиялық үрдіс 27 

Сүт қойыртапсы 32 

Араластыру, салқындату мен пісіп жетілуі 32 

6. Сақтау мен тасымалдау 35 

Қолданылған  әдебиеттер тізімі 48 

 

 

 

Категория: Ет, сүт, шарап өнімдері | Просмотров: 3783 | Добавил: kazref
Поиск
Жарнама
  • Қазақша рефераттар
  • Курстық жұмыстар
  • Дипломдық жұмыстар
  • Copyright MyCorp © 2016
    Конструктор сайтов - uCoz