Дипломдық жұмыстар жоспарлары - 8 Ноября 2009 - Қазақша дипломдық жұмыстар сайты!
Суббота, 10.12.2016
Қазақша дипломдық жұмыстар сайты!
Меню
Пәндер
Әдебиет [2]
Банк ісі [7]
Басқа тақырыптағы дипломдар [8]
Биология [2]
Бухгалтерлік іс [3]
Дін [3]
Ет, сүт, шарап өнімдері [2]
Жер кадастрі [2]
Журналистика [2]
Информатика, техника [6]
Кеден [2]
Қаржы [4]
Құқық [6]
Маркетинг [3]
Математика [2]
Медицина [2]
Мемлекеттік басқару [1]
Менеджмент [3]
Мұнай-газ [11]
Мұрағат ісі [2]
Өнертану [2]
Педагогика [4]
Полиграфия [2]
Психология [4]
Салық [6]
Саясаттану [4]
Сертификаттау, стандарттау [2]
Социология [2]
Статистика [2]
Тарих [3]
Тау-кен ісі [4]
Технология [2]
Туризм [3]
Тілтану [3]
Физика [2]
Философия [2]
Химия [3]
Іс жүргізу [2]
Экология [3]
Экономика [7]
Главная » 2009 » Ноябрь » 8 » Дипломдық жұмыстар жоспарлары
16:48
Дипломдық жұмыстар жоспарлары
Скачать

 

Тақырыбы: «ІРІ ҚАРА МАЛДЫҢ ЕТІ МЕМЛЕКЕТТІК ЖАҢА СТАНДАРТ ЖОБАСЫН ХАЛЫҚАРАЛЫҚ СТАНДАРТ ТАЛАПТАРЫМЕН СӘЙКЕСТЕНДІРУ»

Жоспар - www.topreferat.com

Кіріспе.

1. Әдебиетке шолу.

    1.1 Сертификаттаудың қысқаша даму тарихы.

    1.2 Сертификаттаудың негіздері.

    1.3 Еттің морфологиялық және химиялық құрамы.

    1.4 Ет және ет өнімдерінің сапасын сараптау.

2. Негізгі бөлім.

Нормативтік сілтемелер.

 Терминдер мен анықтамалар.

Зерттеу нәтижесі және әдістемелігі.

 «Алтын-Ордаң әмбебап сауда  кешенінің сипаттамасы

 Ірі қара мал етін сапасын сараптау .

Ірі қара мал етінің қабылдау, тасымалдау және сақтау.

Шикізатқа қойылатын талаптар.

 Еттің сапасын сараптау.

  Ет және ет өнімдерін сертификаттау тәртібі.

Сынау нәтижелері.

4.  Экономикалық тиімділігі.

Еңбек қорғау.

 Қорытынды.

Қолданылған әдебиеттер.

 

 

 

 

Жоспар - www.topreferat.com

Кіріспе 7 

1. Әдебиетке шолу 8 

1.1 Сыра пісіру кешенінің даму тенденциясы 8 

1.2 Өнімді сертификаттаудан  - өндірісті сертификаттауға 10 

1.3 Сыра пісірудегі сапа 12 

2. Негізгі бөлім. 13 

2.1. Зерттеу әдістемесі және материалдар 13 

2.1.1. ААҚ 1 Алматы сыра заводының мінездемесі 14 

2.1.2. Зерттеу өткізудің методикасы 14 

3. Арнайы бөлім. 20 

3.1. Дипломдық жұмыста қолданылған нормативтік құжаттар, терминдер мен анықтамлар. 20 

3.2. Сыра өндіруде қолданылатын қосалқы мтериалдар мен шикізат. 22 

3.3 Сыра өндірудің технологиялық процесі. 25 

3.4 Тағамдық құндылығы 27 

4. Сыра сапасын бақылау 29 

4.1. Органолептикалық көрсеткіш 29 

4.2. Сыраның физико-химиялық көрсеткіштері 30 

4.3. Токсикалық элементтер 32 

4.4 Микробиологиялық көрсеткіштер 32 

5. Сыра ақаулары 33 

6. Сыраны құйу, упаковкалау, маркирокалау, тасымалдау және сақтау 35 

7. Экономикалық тиімділігі 39 

8. Еңбекті қорғау 40 

9. Қорытынды мен ұсыныстар 44 

Қолданылған әдебиеттер тізімі 45 

 

 

 

 

ЖОСПАР - WWW.TOPREFERAT.COM

 

 

КІРІСПЕ  .………………………………………………………………………………

 

 Тақырып бойынша ақпараттық шолу………………………………..

 

Қант саласының  жағдайы туралы мәлімет…………………….

 

Өндірістердегі сапа менеджменті және сапа мәселелері……..

 

 

НЕГІЗГІ БӨЛІМ ……………………………………………………………………

 

 

Нормативтік құжаттар ………………………………………………………

 

Әдістемелер мен материалдар ……………………………………………..

 

«Алматы-қант» ААҚ сипаттамасы ………………………………………..

 

Сапа жүйесін енгізу және құрастыру әдістері …………………………

 

«Алматы-қант» ААҚ қант өндіру  технологиясы ………………..

 

Экономикалық тиімділік ………………………………………………………….

 

Қортынды және ұсыныстар …………………………………………………

 

Еңбек қорғау ……………………………………………………………………

 

Қолданылған әдебиеттер тізімі ………………………………………………..

 

Қосымшалар.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ЖОСПАР - WWW.TOPREFERAT.COM

Кіріспе 6 

1 Ақпараттық шолу 8 

1.1 Ет және ет өнімдерінің сапасына әсер ететін негізгі микроорганизмдер топтары 9 

1.2 Ет және ет өнімдерінің сапасына әсер ететін негізгі ауыр элементтер сипаттамасы 15 

2 Арнайы бөлім 16 

2.1 Нормативтік сілтемелер: 17 

2.2 ММ "Алматы қаласының санитарлық-эпидемиялық сараптау орталығы" сипаттамасы 17 

3.2.1 Шұжық өнімдерін өндіргенде қойылатын санитарлық-гигиеналық талаптар 19 

3.2.2 Шұжық фарышының микроорганизмдермен ластануы 20 

3.2.3 Консервілер өндірісіне қойылатын санитарлық-гигиеналық талаптар 23 

3.2.4 Ет консервілерінің микрофлорасы 24 

3.2.5 Консервіленетін өнімдердің микрофлорасының көздері 25 

3.2.6 Тоңазытқышта сақтағандағы ет микрофлорасының өзгеруі 29 

3.2.7 Технологиялық процестерді және дайын өнімдерді бақылау 32 

3 Жүргізілген зерттеу әдістемелері 39 

3.1 Етті және ет өнімдерін микробиологиялық зерттеу 39 

әдістемесі 39 

3.2 Ысталған шұжықтарды әзірлегенде фарш микрофлорасының өзгеруін зерттеу 45 

3.3 Қалған микрофлораның шұжық өнімдерінің сапасына сақтағанда әсер етуін зерттеу 46 

3.4 Консервілердің сапасына қалған микрофлораның әсер етуі 46 

3.5 Ет және ет өнімдерінің сапасына әсер ететін ауыр металдар тұздарын анықтау 49 

3.6 Зерттеу нәтижелері 50 

4 Еңбек қорғау 51 

5 Қорытындылар мен ұсыныстар 52 

Қолданылған әдебиеттер тізімі 53 

Қосымша 1 56 

 

Жоспар - www.topreferat.com                                                                 

Кіріспе 1 

Әдебиетке шолу. 2 

2 Негізгі бөлім 5 

2.1. Қызылорда  филиалының «ААҚ» Ұлттық экспертиза және  сертификаттау орталығының сипаттамасы. 5 

2.2 Диплом жұмысын орындау әдістемелігі. 11 

2.3 Қызылорда  филиалының «ҰССО»-да ет тағамдарын сертификаттау ережесі. 12 

2.4  Қызылорда  филиалының «ҰССО»-да  сертификатталған тағамдарын бірдейлігін анықтау. Технологиясы және оған қажетті    нормалық құжаттар. 16 

2.5 Ет тағамдарын дайындауға арналған мал еттерінің сапасына   қойылатын стандарт талаптары. 26 

3. Қорытынды. 49 

4. Еңбекті қорғау. 50 

5. Қызылорда  филиалының «ҰССО»-дағы сынақ  лабороториясында    сынақ  өткізудің  экономикалық тиімділігі. 52 

 

 

 

 

 

 

 

Жоспар - www.topreferat.com

Кіріспе 5 

Әдебиетке шолу 7 

1.1 Санитарлық-көрсеткіш микроорганизмдердің сипаттары 8 

1.2 Шикі сүттегі микробиологиялық өзгерістер 10 

Арнайы бөлім 13 

2.1 Нормативтік құжаттар 13 

2.2 ММ "Алматы қаласының санитарлық-эпидемиялық сараптау орталығы" сипаттамасы 14 

2.3 Зерттеу материалдары 16 

2.3.1 Сүт өнімдерінің микробиологиялық көрсеткіштерің нормалаудың негіздері 16 

2.3.2  Сүттің жалпы микрофлорасы 16 

2.3.3 Сүт және сүт өнімдерін микробиологиялық бақылау 19 

2.3.4 Сүт және сүт өнімдерінінің сапасына қойылатын СанЕжН бойынша микробиологиялық талаптар 21 

2.3.5 Сүт және сүт өнімдерінің қауіпсіздік көрсеткіштеріне қойылатын СанЕжН бойынша гигиеналық талаптар 26 

2.4 Жүргізілген зерттеулер әдістемесі 27 

2.4.1 Сүттегі жалпы бактериялар санын анықтау 27 

2.4.2 Ішек таяқшасы титрін анықтау 28 

2.4.3 Редуктаздық тексеру. 28 

2.4.4 Сүт сапасына әсер ететін ауыр металдар тұздарын зерттеу 33 

2.4.5 Зерттеу нәтижелері 35 

3 Сүттің, сарымайдың және ірімшіктің бұзылуы 36 

4 Қорытындылар мен ұсыныстар 38 

5 Еңбек қорғау 40 

Қолданылған әдебиеттер 41 

Қосымша 1 42 

 

 

ЖОСПАР - WWW.TOPREFERAT.COM

2. Әдебиетке шолу. Тағам өнімдерін стандарттау мен сертификаттаудан ұлттың денсаулығына дейін. 1 

3. Негізі  бөлім. 3.1 Фуд Мастер компаниясы «Есік» сүт зауатының Қызмет парағы. 7 

Нарыққа шығу. Фуд Мастер компаниясы «Есік» сүт зауытының өнімдерін сату 11 

3.2 Диплом жұмысын орындау әдістемесі. Смакта шығарылатын өнімдердің сертификаты үшін қажетті құжаттардың ізімі. 15 

3.3. Сүт өнiмдерiн сертификаттау тәртiбi 19 

3.4. ФудМастер компаниясының "Есік сүт зауытының өнімдерін сертификаттау” 32 

Еңбек қорғау 40 

Қолданылған әдебиеттер 42 

Жоспар - www.topreferat.com

 

Кіріспе.

1. Әдебиетке шолу.

    1.1 Сертификаттаудың қысқаша даму тарихы.

    1.2 Сертификаттаудың негіздері.

    1.3 Еттің морфологиялық және химиялық құрамы.

    1.4 Ет және ет өнімдерінің сапасын сараптау.

2. Негізгі бөлім.

Нормативтік сілтемелер.

 Терминдер мен анықтамалар.

Зерттеу нәтижесі және әдістемелігі.

 «Алтын-Орда» әмбебап сауда  кешенінің сипаттамасы

 Ірі қара мал етін сапасын сараптау .

Ірі қара мал етінің қабылдау, тасымалдау және сақтау.

Шикізатқа қойылатын талаптар.

 Еттің сапасын сараптау.

  Ет және ет өнімдерін сертификаттау тәртібі.

Сынау нәтижелері.

4.  Экономикалық тиімділігі.

Еңбек қорғау.

 Қорытынды.

Қолданылған әдебиеттер.

 

 

Категория: Сертификаттау, стандарттау | Просмотров: 2995 | Добавил: kazref
Поиск
Жарнама
  • Қазақша рефераттар
  • Курстық жұмыстар
  • Дипломдық жұмыстар
  • Copyright MyCorp © 2016
    Конструктор сайтов - uCoz